اِ ربط رو چطور آموزش بدیم؟
اِ ربط رو چطور آموزش بدیم؟
آموزش برخی از حروف صدادار از اهمیت زیادی بهره مند است. برای نمونه اینکه اِ ربط رو چطور آموزش بدیم؟ به یک معضل تبدیل شده است. بهتر است بدانید که آموزش –ِ ربط خیلی هم سخت نیست. تنها باید بتوانید طبق اصول و روش های به روز و در عین حال ساده عمل کنید. به کمک آن ها می توانید به تقویت مهارت های یادگیری کودک خود کمک کنید.
روش های آموزش اِ ربط
همه دانش آموزان عزیز قبلا با حروف صدا دار –ِ آشنا شده اند. اما این بار قرار است با ( -ِربط) آشنا شویم. چرا که معمولا کودکان با نوشتن کلماتی که –ِ ربط دارند مشکل دارند. پس بهتر است که با روش های آموزشی به آن ها در بهبود یادگیری بهترو ارتقا سطح مهارتشان کمک کنید. برای آموزش بهتر در کلاس اول که بچه ها تازه این مطلب رو یاد می گیرن بهتر است این حروف توسط دانش آموز به یک رنگ دیگر نوشته شود. این باعث می شود تا یادگیری بهتر صورت بگیرد. –ِ ربط، باعث می شود تا دو کلمه با هم ارتباط داشته وبه نوعی با هم دوست شوند. پس به آن –ِ ربط گفته می شود.
برای نمونه وقتی یک”ماشین” دیده ایم که آبی رنگ است، می گوییم “ماشینِ آبی” دیده ایم. پس همان طور که ذکر شد، -ِ ربط دو کلمه را به هم ارتباط داده است. به این صورت می توانید از روش های زیادی برای آموزش کودک خود استفاده کنید و باعث یادگیری بهتر او شوید. می توانید برای آموزش بهتر طبق روش های ذکر شده در زیر عمل کنید:
آموزش با تصاویر
در این روش آموزش می توانید از کارت های آموزشی استفاده کرده و یا به سراغ تصاویر کتاب بروید. یک برگه در اختیار کودک قرار داده و طبق تصاویر ذکر شده از او بخواهید تا چیزی که می بیند را تعریف کند. برای نمونه تصویر یک مداد را گذاشته و از او بخواهید که رنگ مداد را با استفاده از –ِربط بنویسد. برای مثال تصویر یک مداد سبز را به او نشان داده و به او آموزش دهید که خوانده می شود “مدادِ سبز” به این صورت با تصاویر متعدد می توانید به او آموزش داده و با او کار کنید. این روش از ساده ترین ها محسوب می شود.
جهت دریافت دوره جامع پیشرفته دیکته و روان خوانی کلاس اول تا ششم کلیک کنید.
آموزش به صورت پیدا کردن –ِ ربط
در این روش، به روی کاغذ دوکلمه را نوشته و از کودک بخواهید تا –ِ ربط را در بین آن ها پیدا کرده و با مداد خود بکشد. در عین حال از او بخواهید تا برای یادگیری بهتر، کلمات را با صدای بلند و خوانا بخواند و آن ها را به درستی تلفظ کند.
آموزش با پیدا کردن –ِ ربط در کتاب درسی
یک درس را که دانش آموز یادگرفته در مقابل او باز کنید. سپس از او بخواهید تا دور -ِربط آن ها با مداد رنگی خط بکشد و آنها را در درس مشخص شده پیدا کند. این روش به کودک کمک می کند تا بهتر با -ِ ربط آشنا شود و بداند که در چه جایگاهی به کار برده می شود.
آموزش با اشیای خانه
قرار نیست برای آموزش حتما وسایل و ابزار خاصی داشته باشید. حتی وقتی در خانه نشسته اید، از کودک خود بخواهید تا وسایل را به همراه رنگ آن ها برای شما بخواند. برای نمونه از او بخواهید به اطراف نگاه کند و آن چیزی که می بیند را مانند “دیوارِ سفید”، “گلدانِ صورتی”، “ماشینِ قرمز” یا هر چیز دیگری را با صدای بلند بخواند و یا حتی بنویسید. این روش بسیار ساده بوده و در هر زمان و مکانی قابل انجام است. پس حتی در فضای خانه، پارک و یا مدرسه نیز می توانید از این روش استفاده کنید.
نوشتن کلمه بعدی
در این روش آموزش، تعدادی کلمه را با حرف –ِ ربط بعدش نوشته و از کودک بخواهید که ترکیب آن ها را کامل کند. برای نمونه بهتر است مانند نمونه زیر عمل کنید و به آموزش کودک بپردازید: کلاسِ…… مردِ….. کتابِ….. رنگِ……
منتظر کلمه بعدی باشید
باید به دانش آموز بگویید که برخی از کلمات مانند خامه، نامه، خانه یک کلمه کامل هستند و بعد از شنیدن این کلمات منتظر کلمه ی بعدی نیستیم. اما در برخی از مواقع که گفته می شود مدادِ ….، کفشِ …..، آموزگارِ….. کاملا مشخص است که باید منتظر کلمه بعدی باشید و بعد از این کلمات می توانید بپرسید کی؟ یا چی؟ مثلا وقتی می گوییم مدادِ ، شما هم منتظر کلمه ی بعدی هستید هم می توانید بپرسید مدادِ کی؟ مدادِ چی؟ پس دو شرط داشت: اول این که منتظر کلمه ی بعد باشیم دوم این که بعدش بتوانیم بپرسیم کی؟ یا چی؟ بعد از شنیدن هر کلمه که این دو شرط را داشت -ِربط می گذاریم.
عوض کردن اسم
برای این که بچه ها –ِ ربط را بهتر متوجه بشوند می توانیم این اسم را عوض کنیم مثلا بگوییم (اِ منتظر ) چون بعد این کلمه منتظر کلمه ی بعدی هستیم، یا چون این کلمه منتظر دوستش هست می گوییم اِ منتظر. برخی از افراد در آموزش از روش های سخت و دشوار استفاده می کنند که فهم و درک آن ها برای کودکان مخصوصا پایه های ابتدایی سخت تر است. بنابراین باید بتوانید از آموزش های ساده تر استفاده کنید. این روش بسیار ساده و راحت بوده و به آموزش و فهم بهتر کودکان کمک زیادی می کند که می توانید از آن استفاده کنید.
کلام آخر
اگر به دنبال این هستید که بدانید اِ ربط رو چطور آموزش بدیم؟ بهتر است که طبق روش های ذکر شده عمل کنید. این روش ها به شما کمک می کنند تا بتوانید به راحتی کودک خود را آموزش داده و به ارتقا سطح مهارت او کمک کنید. روش های آموزشی ساده و به تجهیزات خاصی نیاز ندارند.
-
فروش ویژه محصول تخفیف خوردهدوره جامع پیشرفته دیکته و روان خوانی کلاس ششم (آنلاین + آفلاین)
8,000,000 تومانقیمت اصلی 8,000,000 تومان بود.4,500,000 تومانقیمت فعلی 4,500,000 تومان است. -
فروش ویژه محصول تخفیف خوردهدوره جامع پیشرفته دیکته و روان خوانی کلاس پنجم (آنلاین + آفلاین)
8,000,000 تومانقیمت اصلی 8,000,000 تومان بود.4,500,000 تومانقیمت فعلی 4,500,000 تومان است. -
فروش ویژه محصول تخفیف خوردهدوره جامع پیشرفته دیکته و روان خوانی کلاس چهارم (آنلاین + آفلاین)
8,000,000 تومانقیمت اصلی 8,000,000 تومان بود.4,500,000 تومانقیمت فعلی 4,500,000 تومان است. -
فروش ویژه محصول تخفیف خوردهدوره جامع پیشرفته دیکته و روان خوانی کلاس سوم (آنلاین + آفلاین)
8,000,000 تومانقیمت اصلی 8,000,000 تومان بود.4,500,000 تومانقیمت فعلی 4,500,000 تومان است. -
فروش ویژه محصول تخفیف خوردهدوره جامع پیشرفته دیکته و روان خوانی کلاس دوم (آنلاین + آفلاین)
8,000,000 تومانقیمت اصلی 8,000,000 تومان بود.4,500,000 تومانقیمت فعلی 4,500,000 تومان است. -
فروش ویژه محصول تخفیف خوردهدوره جامع پیشرفته دیکته و روان خوانی کلاس اول (آنلاین + آفلاین)
8,000,000 تومانقیمت اصلی 8,000,000 تومان بود.4,500,000 تومانقیمت فعلی 4,500,000 تومان است.
دیدگاهتان را بنویسید